Nieuws
Voor registrars

Beslis samen met ons over de evolutie van .be!

07 december 2018

In de loop van het voorjaar 2019 lopen er 9 mandaten van huidige leden van het registrarforum ten einde. Wij zijn dus op zoek naar heel wat enthousiaste nieuwe leden om samen met ons de evolutie van .be te bepalen.

Wat doet het .be-registrarforum?

Als lid van het .be-forum vertegenwoordig je het volledige .be-verkoopkanaal van 430 registrars . Tijdens onze meetings hoor je als eerste over onze productspecificaties, innovaties en nieuwe beleidsvoorstellen. Op basis van jouw input en feedback beslissen wij samen over de kwaliteit en evolutie van de .be-extensie.

We bespreken de meest belangrijke wijzigingen in de sector en gaan samen op zoek naar projecten die voor ons relevant kunnen zijn. Je zorgt zelf ook voor input voor de agenda en kan uiteraard bij het forum terecht met alle mogelijke vragen die verband houden met onze ccTLD .

Het forum is dus vooral een discussieplatform waar wij op een constructieve manier met jou samenwerken. We komen 3 keer per jaar samen in Leuven of Brussel.

Hoe stel je je kandidaat?

Als je je kandidaat wil stellen, stuur dan je kandidatuur met motivatie ten laatste op 15-01-2019 naar registrarforum@dnsbelgium.be. Uit de kandidaten kiezen wij in februari 2019 de nieuwe leden. Eind februari maken wij op de registrarsite en via e-mail naar alle registrars bekend wie het geworden is. Het reglement van het registrarforum, met meer details over het mandaat, vind je op de registrarwebsite.

Heb je hierover vragen, stuur gerust een e-mail naar communications@dnsbelgium.be.

Met dit artikel ondersteunen wij de Duurzame Ontwikkelingsdoelstellingen van de Verenigde naties.