News & Blogs

17.10.2017
Er bestaan honderden verschillende extensies voor domeinnamen. Desondanks blijkt uit onderzoek dat we samen met InSites Consulting deden dat .be in België de meest populaire extensie blijft.
.be
03.10.2017
In het kader van de European Cyber Security Month stelt een bewustmakingscampagne van het Centrum voor Cybersecurity België de vraag of jij valse berichten op tijd herkent.
Veiligheid
03.10.2017
Heel wat starters lopen rond met een sterk concept voor een nieuwe zaak, maar vinden geen straffe bedrijfsnaam.
DNS Belgium
26.09.2017
Er bestaan verschillende methoden om een domeinnaam te bemachtigen. Een daarvan is domain drop catching – het oppikken van een domeinnaam zodra de registratie vervallen is.
Internet business
18.09.2017
Er duiken de laatste tijd registrars op bij wie u anoniem een domeinnaam kunt registreren. De WHOIS-gegevens zouden niet uw contactgegevens vermelden als eigenaar van de domeinnaam, maar die van de registrar in kwestie... Is het wettelijk?
Internet business
14.09.2017
Een goed domein is geld waard, soms heel veel geld. Dat heeft met de jaren geleid tot enkele praktijken rond domeinen waarbij u toch de wenkbrauwen zou fronsen. Een daarvan is reverse domain hijacking.
Internet business
07.09.2017
Wachtwoorden zijn nog altijd de manier bij uitstek om online accounts en data te beveiligen. En hoewel hackers steeds vaker lijsten met wachtwoorden publiceren, moet een wachtwoord niet eens complex zijn om je goed te beveiligen.
DNS Belgium
Veiligheid