News & Blogs

13.11.2018

Nadat ICANN op 11 oktober succesvol de Key Signing Keys (KSK) van de DNS root zone aangepast heeft, starten wij op 15 november met de aanpassing van de KSK voor de .be zone. 

Veiligheid
08.11.2018

Niet alleen je outfit, interieur en muzikale voorkeur zijn trendgevoelig, ook domeinnamen zijn onderhevig aan trends. Ontdek hier welke (delen van) woorden het meest gebruikt werden in .be-domeinnamen in de maand oktober. 

.be
07.11.2018
Aan je domeinnaam is steeds een e-mailadres verbonden. En dan bedoelen we niet dat je met mijndomeinnaam.be e-mailadressen kunt generen als luc@mijndomeinnaam.be of info@mijndomeinnaam.be, wat uiteraard zo is.
Internet business
24.10.2018

Steeds vaker worden cyberaanvallen niet enkel door individuele hackers uitgevoerd, maar door staten. Het risico is groot dat belangrijke infrastructuren, en dus ook burgers, slachtoffer worden. Daarom wordt aangedrongen op een Cyberconventie van Genève.

DNS Belgium
11.10.2018

In maart 2018 startte DNS Belgium met een Fit@work programma om zijn werknemers te sensibiliseren om bewuster en meer te bewegen. Geheel vrijblijvend konden werknemers hun fitheidsniveau laten testen en kregen ze daarna een trainingsprogramma op maat.

DNS Belgium
08.10.2018
Een belangrijke beveiligingsupdate van het DNS staat gepland voor 11 oktober. In principe zal de gewone gebruiker er niet veel van merken. Maar wat is het juist?DNS Root Zone en KSK-sleutelsOm met het begin te beginnen: alles draait rond het Domain Name System of DNS.
Veiligheid
05.10.2018

Niet alleen je outfit, interieur en muzikale voorkeur zijn trendgevoelig, ook domeinnamen zijn onderhevig aan trends. Ontdek hier welke (delen van) woorden het meest gebruikt werden in .be-domeinnamen in de maand september. 

.be