Nieuws
Voor registrars

Vernieuwd .be-registrarrapport

04 april 2022

Het .be-registrarrapport kreeg een grondige update. We voegden er nuttig cijfermateriaal aan toe. Noem het gerust een business intelligence rapport: we verzamelden je data en voegden ze samen in enkele overzichtelijke grafieken. Het gaat om:

  • data over je marktaandeel, gebaseerd op nieuwe en actieve .be-registraties
  • data rond renewals, o.a. ingedeeld per leeftijd van de .be-domeinnaam
  • en nog veel meer

>> Neem je nieuw .be-registrarrapport (Q1 2022) door. Belangrijk: heb je geen toegang tot het rapport? Dan heb je mogelijk niet de juiste permissie. Vraag aan je collega met een admin account op MyRegistrations om je een 'reports permissie' te geven.

Met de cijfers uit dit rapport kan je aan de slag: vergelijk de data in de tijd, vergelijk jezelf met andere .be- registrars met een gelijkaardig business model of registrars uit de top 10 of top 50. Dit rapport bevat ook waardevolle info die enkel wij kunnen rapporteren, zoals : bounces, infections en support cases. Het zou zonde zijn om deze data niet te benutten. 

Daarenboven komt er in 2023 een incentive programma waarbij we registrars belonen die zichzelf verbeteren of goed scoren op het vlak van service en security. Redenen genoeg dus om jouw .be-registrarrapport door te nemen. 

Heb je vragen bij de interpretatie van bepaalde cijfers of geef je graag feedback? Je kan terecht bij support@dnsbelgium.be