Nieuws
Voor registrars

Relevante tips voor pre-starters

10 juli 2020

We verhuisden ons contentplatform claimjeidee/monidéeàmoi naar onze eigen website dnsbelgium.be. Dit is voortaan te vinden op:

Inspiratie voor pre-starters

We zijn met dit contentplatform gestart in 2016 om mensen met een goed idee te inspireren en ze ertoe aan te zetten zo snel mogelijk hun domeinnaam te registreren. We begeleiden deze mensen stap voor stap bij de keuze van een geschikte bedrijfsnaam en de bijhorende domeinnaam. We illustreren de stappen met inspirerende cases die tonen hoe je een veelzeggende domeinnaam kan kiezen voor een geweldig idee. Binnenkort sturen we naar mensen die dit wensen voor iedere stap een e-mail om ze nog beter te begeleiden. Wil je deze content gebruiken op je eigen website om klanten te inspireren? Verwijs gerust naar onze website!

Beschikbaarheid checken

Uiteraard kan de bezoeker ook checken of zijn gewenste domeinnaam nog beschikbaar is. Is de domeinnaam nog vrij? Dan komt de gebruiker terecht op onze registrar suggestion tool, waar wij de logo’s van 6 registrars tonen die zich hiervoor inschreven.

Ook interesse om met je logo te verschijnen bij een domeinnaamopzoeking?

Stuur dan een mail naar registrars@dnsbelgium.be met:

  • je logo in png of jpeg
  • dit formulier met een korte beschrijving van je bedrijf
  • en een URL (per taal) waarin we de domeinnaam en de extensie kunnen plakken zodat de eindgebruiker zijn domeinnaam dadelijk bij jou kan registreren

Op onze documentatiepagina vind je de specifieke voorwaarden waaraan je beschrijving en URL moeten voldoen.  Heb je nog vragen? Stuur een mail naar support@dnsbelgium.be.