Nieuws
Voor registrars

Discussieer mee in het .be-registrarforum

05 januari 2021

Er is in het .be-registrarforum een positie vrijgekomen. Daarom zijn wij op zoek naar een nieuwe kandidaat.

Wat doet het .be-registrarforum?

Je vertegenwoordigt alle .be- registrars . Tijdens onze meetings verneem je als eerste onze productspecificaties, innovaties en nieuwe beleidsvoorstellen. Op basis van jouw input en feedback beslissen wij samen over de evolutie van .be.

We bespreken de belangrijkste wijzigingen in de sector en gaan samen op zoek naar projecten die voor ons relevant kunnen zijn. Je kan zelf ook input voor de agenda aanbrengen en kan uiteraard bij het forum terecht met alle mogelijke vragen die verband houden met onze ccTLD .

Het forum is dus vooral een discussieplatform waar wij op een constructieve manier samenwerken. We komen 3 keer per jaar samen in Leuven of Brussel, of zoals het laatste jaar digitaal.

Hoe stel je je kandidaat?

Stuur je kandidatuur met motivatie ten laatste op 24-01-2021 naar registrarforum@dnsbelgium.be. Uit de kandidaten kiezen wij het nieuwe lid. Begin februari maken wij op de registrarsite en via e-mail aan alle registrars bekend wie het geworden is.   Het reglement van het registrarforum, met meer details over het mandaat, vind je op de registrarwebsite.

Heb je hierover vragen, stuur gerust een e-mail naar communications@dnsbelgium.be.