Nieuws
Voor registrars

Wijziging aan bijlage bij registrarcontract

27 april 2020

Onlangs hebben wij 2 wijzigingen doorgevoerd in bijlage 1 van de registrarovereenkomst. Die bijlage bevat de prijzen voor de verschillende diensten die wij aanbieden. Deze wijzigingen gaan in voege 30 dagen nadat wij ze bekend gemaakt hebben, dus op 1 juni. Je hoeft hiervoor niets te ondernemen. Concreet hebben wij het volgende gewijzigd:

Punt 3

In dit punt staat de vergoeding die wij aanrekenen voor een bulk transfer van domeinnamen op vraag van de registrar. Deze vergoeding hebben wij vereenvoudigd. De kostprijs per domeinnaam hangt af van het aantal domeinnamen dat je wenst over te zetten:

  • € 500: minimum bedrag, tot 2000 domeinnamen
  • € 1000: van 2000 tot 5000 domeinnamen
  • € 1500: meer dan 5000 domeinnamen

Dit gaat dus niet over de transfer van een individuele domeinnaam op vraag van de domeinnaamhouder. Enkel een volledige of gedeeltelijke overname van de portefeuille tussen registrars onderling valt hieronder. Meer informatie over deze procedure vind je op onze website.  

Punt 8

Dit punt gaat over de nieuwe service Domain Shield die wij je kosteloos aanbieden. Meer informatie over deze service vind je ook op onze website.

Heb je hierover vragen? Neem dan contact op met support@dnsbelgium.be