Stages, bachelorproeven en masterproeven

Wij begeleiden regelmatig studenten in het onderzoek voor hun masterproef. Studenten krijgen toegang tot unieke kennis en data over het internet en kunnen in een professionele context ervaring opdoen.

Moet jij binnenkort een masterproef schrijven en ben je op zoek naar inspiratie en ondersteuning? 

Dit zijn alvast een aantal onderwerpen waar we met plezier aan willen samenwerken:  

  • Recognising Named Entities on .be websites: ontwerp en bouw een systeem voor het detecteren van Named Entities op .be-websites, voer het systeem uit op de volledige .be-zone en analyseer de resultaten.
  • Detect low content .be websites: ontwerp, bouw en evalueer een binaire classificator voor het onderscheiden van websites met een lage inhoud van andere websites.

Wil je hierover meer informatie, of heb je zelf een (beter) idee? Contacteer ons dan via student-projects@dnsbelgium.be.  

Studenten kunnen ook stage doen bij ons. Dat kan zowel voor ICT-profielen als voor studenten marketing. Heb je interesse? Bezorg ons jouw cv en motivatiebrief via student-projects@dnsbelgium.be 

Wij zijn een ondersteunende partner van de Leerstoel Managementonderwijs voor Duurzaamheid. Deze leerstoel van de Antwerp Management School draagt bij aan duurzame verandering door een nieuwe generatie leiders te helpen vormen. Als je hier meer info over wil, dan contacteer je best info@antwerpmanagementschool.be.