Waarom hier werken?

DNS Belgium is een open, inclusieve en duurzame werkplek. Communicatie, transparantie en gelijkheid dragen we hoog in het vaandel. Nieuwsgierig of ook jij je hier helemaal thuis kan voelen? Wij geloven alvast van wel… maar oordeel vooral zelf.

  • Inspirerende werkplek - DNS Belgium is een bedrijf dat duurzaam omgaat met haar medewerkers. Door gedeelde waarden te creëren vinden onze werknemers zingeving en erkenning in hun werk.
  • Fit@Work - Stap mee in het fit@work-programma met vrijwillige fitheidsmetingen. Of schrijf je in voor de inspiratiesessies rond stress, slaap, voeding… met als rode draad ‘energy@work’.
  • Duurzame mobiliteit - Kies voor een leasefiets via het cafetariaplan. Als extra incentive vergoeden we de gefietste kilometers op weg naar het werk. 
  • Sociocratie 3.0 - We werken volgens het principe Sociocratie 3.0, dat praktische handvatten geeft aan iedereen die bewuster en effectiever wil samenwerken.

Wat we bij DNS Belgium doen?

Als cruciale schakel in het Belgische internet, streven we ernaar om iedereen mee te krijgen in een duurzame en digitale toekomstverhaal. Dat doen we door actief in te zetten op cybersecurity en technologie om fraude te voorkomen.

Zo maken we alle .be-websites zo veilig mogelijk. Als werknemer van DNS Belgium zet je hier elke dag mee je schouders onder. 

Shoppen. Informatie opzoeken. De krant lezen. Een betaling doen. Afspreken met vrienden. Muziek luisteren. Een reis boeken. Overheidsinstanties contacteren,… Het is bijna onvoorstelbaar wat we vandaag allemaal online doen. Samen krijgen we iedereen veilig online.

Ons personeelsbeleid

We hechten veel belang aan een goede balans tussen werk en privé, opleidingen voor onze medewerkers en feedbackmomenten op de werkvloer.