Waarom kiezen voor .brussels?

Er zijn heel wat goede redenen om voor een .brussels-domeinnaam  te kiezen. Zo is .brussels dé ideale domeinnaam voor binnen- en buitenlandse bedrijven, organisaties, overheden of ondernemers die zich willen associëren met Brussel. 

Internationale uitstraling 

Een .brussels-domeinnaam heeft een internationale uitstraling. Brussel is de hoofdstad van België en van Europa. Gebruik de troeven van Brussel om het internationale karakter van je merk of onderneming extra in de verf te zetten via je domeinnaam. 

Connecteer met de Brusselse gemeenschap 

  • Met een .brussels-domeinnaam maak je als lokale handelaar, organisatie, comité of echte Brusselaar deel uit van de Brusselse gemeenschap, ook online. 

  • Een .brussels schept een band en voelt nabij. En nabijheid wekt vertrouwen. 

Ideaal voor gerichte communicatie 

Met een .brussels-domeinnaam communiceer je heel gericht met lokale klanten. Want .brussels is een uitgesproken lokale extensie, die voor je Brusselse klanten heel toegankelijk overkomt.   

Eindelijk de domeinnaam die je wilt 

  • Een .brussels-domeinnaam kan een goed alternatief zijn wanneer de .be-domeinnaam van je voorkeur niet meer beschikbaar is. 

  • Een hele waaier aan mogelijkheden opent zich, zelfs de meest algemene namen zijn weer beschikbaar.

Versterk je online identiteit 

Met .brussels kan je er bewust voor kiezen je volledige domeinnaam een perfecte weerspiegeling te laten zijn van wie je bent, wat je doet of waar jouw merk voor staat.

Is je .brussels-domeinnaam niet meer beschikbaar? 

Als de .brussels-domeinnaam van je keuze niet meer beschikbaar is, hoeft dat geen drama te zijn. Mits wat creativiteit kan je talloze ronkende domeinnamen bedenken die vast wel nog beschikbaar zijn. Wie hulp zoekt bij het bedenken van een sterke domeinnaam, kan terecht op  onze website en op  www.claimjeidee.be.  

Uiteraard zijn er naast .brussels ook andere waardevolle extensies: 

  • .be: voor bedrijven, organisaties, overheden of ondernemers die actief zijn of willen zijn op de Belgische markt is een .be-domeinnaam nog steeds dé referentie. 
  • .vlaanderen: voor Vlaamse bedrijven, organisaties, overheden of individuen die een sterke lokale identiteit willen neerzetten. 

Meer lezen?