Waarom kiezen voor .vlaanderen?

Er zijn verschillende redenen waarom je voor een .vlaanderen-domeinnaam kan kiezen. .vlaanderen is dé referentie voor bedrijven, organisaties, overheden, ondernemers en particulieren die online aanwezig willen zijn in Vlaanderen. Hieronder hebben we enkele belangrijke redenen opgesomd om voor .vlaanderen te kiezen:

Verbind je met Vlaanderen én de wereld

  • Laat de wereld zien waar je voor staat, waar Vlaanderen voor staat. Laat zien wie je bent, dat je roots belangrijk zijn en toon dat je trots bent op Vlaanderen.
  • Een .vlaanderen-domeinnaam komt heel toegankelijk over.
  • Maak deel uit van de community. Een .vlaanderen-domeinnaam versterkt de roots en de identiteit van je merk en onderneming.

Communiceer lokaal

  • Nabijheid wekt vertrouwen. Met een .vlaanderen-domeinnaam communiceer je heel gericht met lokale klanten. Want .vlaanderen is een uitgesproken lokale extensie. Het creëert nabijheid waardoor je toegankelijker overkomt bij je klanten. Die weten namelijk graag met wie ze zaken doen, bij wie ze te rade gaan, waar ze kopen en bij wie ze dat doen.

Eindelijk de domeinnaam die je wil

  • Een .vlaanderen-domeinnaam kan een goed alternatief zijn wanneer de .be-domeinnaam van je voorkeur niet meer beschikbaar is.
  • Een hele waaier aan mogelijkheden opent zich, zelfs de meest algemene namen zijn weer beschikbaar.

Versterk je online identiteit

  • Met .vlaanderen kan je er bewust voor kiezen je volledige domeinnaam een perfecte weerspiegeling te laten zijn van wie je bent of wat je doet.

Word beter gevonden op het internet

  • Een duidelijke en beschrijvende domeinnaam, gevolgd door .vlaanderen boezemt vertrouwen in en kan daardoor meer bezoeken (kliks) opleveren als je website in de zoekresultaten verschijnt. Een hoger bezoekersaantal betekent een hogere populariteit en kan resulteren in een hogere ranking binnen de zoekresultaten.

Is je .vlaanderen-domeinnaam niet meer beschikbaar?

Als de .vlaanderen-domeinnaam van je voorkeur niet meer beschikbaar is, hoeft dat geen drama te zijn. Mits wat creativiteit kan je talloze ronkende domeinnamen bedenken die vast wel nog beschikbaar zijn. Als je hulp zoekt bij het bedenken van een sterke domeinnaam, kan je terecht op deze website en op www.claimjeidee.be

Uiteraard zijn er naast .vlaanderen ook andere waardevolle extensies:

  • .be: voor bedrijven, organisaties, overheden of ondernemers die actief zijn of willen zijn op de Belgische markt is een .be-domeinnaam nog steeds dé referentie.
  • .brussels: voor binnen- en buitenlandse bedrijven, organisaties, overheden of ondernemers die zich willen associëren met Brussel.

Meer lezen?